Одбојкашки камп на Златибору

cajetina.org.rs 18. јун 2018. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo

Камп Вање Грбића у четири смене по 10 дана, од 18. јуна до 28. јула

Еурокрем одбојкашки камп Владимира Вање Грбића на Златибору од 18. јуна до 28. јула. На Златибору је 2017. године отворен једномесечни одбојкашки камп Владимира Вање Грбића који се реализује у четири смене са око 200 деце свих узраста.Поред рада на одбојкашким елементима заступљена је и шира едукација деце с циљем усмеравања на физичке активности за правилан развој. Камп прослављеног одбојкаша окупља децу из земље и иностранства ,тако да је током боравка обезбеђен и богат пратећи програм уз гостовање познатих личности.

Младима од 17 до 20 година на располагању је центар „Чигота“ у чијем саставу се налази базен и фитнес центар, као и комплетан дијагностичко-превентивни и рехабилитациони програм за све узрасте.

Прошлогодишњи камп прошло је 418 деце са 38 деце из општине Чајетина што чини прву годину невероватном. 456 деце и младих прошло је кроз камп.

Наравно, камп није предвиђен само за децу са претходним одбојкашким искуством јер је циљ кампа: здравље, превенција и напредак деце на ортопедском  моторичком и психо-социјалном плану.

Прошлогодишњи камп трајао је 7 дана по смени, ове године камп ће трајати 10 дана по смени.

Камп се одржава на Златибору од 18. јуна до 28. јула 2018. године (са сменама 18.6.-28.6. / 28.6--8.7./ 8.7--18.7./ 18-7--28-7.).

Специјални гости овогодишњег кампа биће Giba Godoy и Pawel Zagumny ( 25.06. - 05.07. )

Детаљније информације можете погледати на сајту:http://kampvanjegrbica.rs/

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.