Четрдесет нововарошких основаца посетиће Дино парк на Златибору

ppmedia.rs 19. јун 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Четрдесет малишана из свих нововарошких основних школа, посетиће у петак 22. јуна Дино парк на Златибору.

 Беспалатан једновни боравак ученика у највећем едукативно-забавном парк у Југоисточној Европи, који се простире на површини од 6 хектара, део је акције коју је покренуо менаџемнт Дино парка са намером да свако дете у Србији бар једном посети овај парк. Акција се спроводи у сарадњи са свим градовима и општинама из Србије, деца из Нове Вароши само су прва у низу која ће обићи Дино парк.

Шеф маркетинга Дино парка Славица Србеновска каже да је циљ акције да најуспешнијој деци из области спорта, друштвених и природних наука, као и деци која немају најсрећније детинство приуште незаборавну авантуру у јединственом највећем забавном парку у Југоисточној Европи те да су ову идеју брзо препознали у општини Нова Варош.

Председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић и шеф маркетинга Дино парка Славица Србеновска са сарадницом Председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић и шеф маркетинга Дино парка Славица Србеновска са сарадницом (foto: ppmedia.rs)

– Са председником општине Радосавом Васиљевићем брзо смо се договорили о сарадњи који је препознао нашу акцију и деца из овог краја нам стижу већ у петак. Бесплатан једнодневни излет подразумева коришћење свих садржаја које нуди Дино парк, пратњу дино водича и ужину – истакла је Славица.

Општина Нова Варош обезбедила је бесплатан превоз малишанима до Златибора, са њима ће кренути и два наставника.

– Пут Златибора кренуће деца која су одлични ученици и она чији су родитељи слабијег материјалниг стања. Надам се да ћемо и даље наставити са овом сарадњом јер смо ми и Чајетина општине које су наслоњене једна на другу и активно раде на развоју туризма – рекао је први човек општине Радосав Васиљевић.

Иначе, Дино парк ће у суботу 30. јуна прославити свој први рођендан. За непуних годину дана овај парк посетило је преко 180 хиљада људи и он постао је главно стециште свих екскурзија које долазе на Златибор.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.