Аутобус слетео са пута, једна особа теже повређена

ppmedia.rs 12. јун 2018. године Друштво Коментари

Аутобус слетео са пута, једна особа теже повређена foto: ppmedia.rs

Аутобус ужичког аутопревозника “Гага турс” који је саобраћао на линији Београд – Пријепоље слетео је у уторак око 12 часова са коловоза у месту Драглица између Борове Главе и Кокиног Брода. Приликом слетања, три путника задобила су повреде, ниједан од њих није животно угрожен.

Према незваничним информацијама, разлог несреће највероватније је то што је аутобус остао без кочница низ стрми део пута те је возач у жељи да избегне улазак у оштру кривину која се налазила на крају низбрдице, усмерио возило у ливаду која је била поред магистрале и на тај начин избегао катастрофу.

Једна особа због болова у нози превезена је у болницу у Новој Вароши. Након увиђаја који су обавили припадници саобраћајне полиције ПУ Пријепоље саобраћај се одвија несметано.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.