Од уторка поново ради скијалиште Златар

ppmedia.rs 19. фебруар 2018. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo

Висока спољашња температура, велики број скијаша и киша која је у недељу падала утицали су на то да се оштети ски стаза на Златару услед чега није било скијања на овој планини у понедељак. Међутим нове количине снега које су пале током ноћи између недеље и понедељка, али и снег који падао целодневно у понедељак ишао је на руку радницима скијалишта „Златар“ који су стазу оспособили и припремили да већ од уторка може да прими поново скијаше.

– Због високе температуре у данима викенда снег се отопио, доста је било и скијаша па се стаза прилично оштетила. Ипак нове количине снега омогућиле су да стаза од уторка 20. фебруара поново буде у функцији у времену од 10 до 15 часова – каже управник скијалишта „Златар“ Салих Туркмановић.

Инече, због недовољне количине снега током актуелне зимске сезоне скијало се само на трећини стазе „Златар“, у дужини од 380 метара, на њеном горњем делу, па је сезону скијања на овој планини спасио ски лифт “Сидро” док жичара четворосед ниједном није радила.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.