Златар на Београдском сајму туризма

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 19. фебруар 2018. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo

Од 22. до 25. фебруара представиће понуду – лепоте, услове смештаја и цене. Промоција на штанду у хали 4 у 16 сати 24 .фебруара .

На 40. Међународном  сајаму туризма у Београду,  од  22. до 25. фебруара , туристичке адуте и природне лепоте, уз садржаје за одмор, забаву, опоравак, спорт и рекреацију - представиће и ТСЦ ,,Златар“ . 

Hotel Panorama

- Као и предходних година, наступићемо у оквиру регије Западна Србија, а тема овогодишњег сајма је активни одмор. На штанду ће, поред туристичких радника бити и хотелијери, представници СРП ,,Увац“, представници сеоских домаћинстава, вила као и наши произвођачи традиционалних производа - каже Роса Јаковљевић, директор ТСЦ „Златар“ и додаје:

- Потрудићемо се да овај наступ не прође незапажено. Представићемо гостима богату туристичку понуду. Ставићемо акценат на бициклистичке стазе  Златар – Дрмановићи - Радијевићи – Шиповик – Акмачићи - Гујаничка Мала - Павловића Мост - Божетићи – Штитково, затим језера и летње садржаје на језерима, обилазак кањона Увца, пешачке туре до Голо Брда, највишег врха Златара културно-историјско наслеђе и обилазак видиковаца који су идеална места за одмор и уживање. Упознаћемо госте са смештајним капацитетима и ценама за предстојећу летњу сезону. Већ по традицији на Београдском сајму промовисаћемо предстојећи ,,Златарфест“ и ,,Сиријаду“, две наше најпосећеније манифестације.

Златарско језеро Златарско језеро (foto: zlatarinfo.rs)

Увачко језеро Увачко језеро (foto: zlatarinfo.rs)

Промоција Златара на штанду у хали број 4 биће 24. фебруара у 16 часова. Госте очекује интересантан програм и добра гастрономска понуда.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.