Регистровали аутобус са неважећим потписом

ppmedia.rs 26. јануар 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Sportski savez Prijepolje

Полицијска управа у Пријепољу донела је решење којим се поништава пререгистрација аутобуса – поклон Спортског савеза општине Туристичкој организацији Пријепоља – а неважећа је и саобраћајна дозвола због промене власништва.

Из решења се види да је ТО Пријепоља аутобус регистровала са потписом Адмира Мушовића секретара Спортског савеза иако је у време подношења захтева лице овлашћено за заступање био Елдар Лисица.

Зато ће поступак пререгистрације да буде поновљен, јер, наводи се у Решењу Полицијске управе, ,,дужност странке је да чињенично стање на коме заснива овај захтев изнесе тачно, потпуно и одређено што у конктретном случају није учинила”.

Ево како гласи текст Решења:

,,Понавља се поступак пререгистрације, због промене власништва, моторног возила регистарских ознака ПП 016 – YЛ, аутобус марке Ивецо, власништво Спортског савеза општине Пријепоље са Спортског савеза општине Пријепоље на Туристичку организацију Пријепоља.

Поништава се пререгистрација моторног возила са Спортског савеза општине Пријепоље на Туристичку организацију Пријепоље и саобраћајна дозвола због промене власништва, издата за горе наведено моторно возило дана 17. 01. 2018. године јер је орган издавања сазнао за нову чињеницу која је могла довести до другачијег решења да је та чињеница била изнесена или употребљена у ранијем поступку.

Одбија се захтев за пререгистрацију моторног возила регистарских ознака ПП 016 – YЛ, аутобус марке Ивецо, власништво Спортског савеза општине Пријепоље са Спортског савеза општине Пријепоље на Туристичку организацију Пријепоље и издавање саобраћајне дозволе за наведено возило на име Туристичке организације Пријепоље, под претњом принудног извршења. “

Решење ПУ Пријепоље којим се поништава регисстрација комби возила Решење ПУ Пријепоље којим се поништава регисстрација комби возила

Неми на питања: Зашто се тужилаштво не оглашава?

Просто је невероватно да се тужилаштво у Пријепољу на чијем је челу вршилац функције основног јавног тужиоца Растко Живадиновић још увек није огласило нити у овом нити у низу других случајева које бројни грађани пријављују полицијским и судским органима због чега је јавност у великој мери незадовољна будући да се ради о појавама на које су јавно указане.

Такође Глас западне Србије и ПП Медиа имају сазнања да је полиција у бројним случајевима предала тужилаштву предмете али је њихова судбина потпуно непозната јавности. Глас западне Србије је у складу са законом доставио питања тужилаштву по основу доступности информацијама са захтевом да нам одговоре на следеће:

,,Молимо Вас да нам у складу са законом и по основу доступности информација од јавног значаја доставите податке у колико и у којим конкретно случајевима је покренут тужилачки поступак – истрага на подручју Пријепоља од почетка 2017. до данас као и које пријаве су одбачене са образложењем.”

Извор: ГЗС и ПП Медиа

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.