Путовање је најбоље образовање

zlatarinfo.rs 15. јануар 2018. године Туризам Екологија Пољопривреда Коментари

Zlatarinfo logo

Еколошко друштво Драгачево, Удружење пољопривредника Драгачева из Гуче и Национална Федерација фармера Македоније из Скопља у сарадњи са водећим организацијама из Македоније и Грчке и овлашћеном туристичком агенцијом, организују путовање.

Циљеви организације стручног путовања су упознавање нових особа и организација, стицање нових информација, знања и вештина, упознавање са примерима добре праксе, упознавање са основним и допунским делатностима на пољопривреди Македоније и Грчке, разговори о могућностима сарадње људи и организација из Србије, Македоније и Грчке на заједничкој изради и реализацији програма и пројеката уз помоћ домаћих и страних донатора.

Путовање је намењено пољопривредним газдинствима, туристичким домаћинствима, пољопривредницима, одгајивачима оваца и коза, произвођачима органске хране, члановима пољопривредних удружења и земљорадничких задруга, млекарама, стручњацима у пољопривреди, сточарству, млекарству, воћарству, пољопривредно – саветодавним службама, општинским и градским канцеларијама за локално – економски развој, туристичким организацијама, развојним агенцијама и свима осталима који су заинтересовани за овакво путовање.       

"Пољопривреда у Македонији и Грчкој" је путовање које ће се организовати од 30. јануара до 3. фебруара.

Аутобусом ће се обилазити Скопље, Демир Капија, Солун, Паралија, Катерини са околином.

Тема путовања је пољопривреда, екологија, културе и туризам, а сви заинтересовани ће имати прилику да обиђу фарму оваца и коза, производњу и прераду воћа, краљевски вински подрум Карађорћевића ,,Краљица Марија", као и посетe 27. Међународном пољопривредном сајму ,,Агротика" у Солуну.

Рок за пријаву је најкасније до 24. јануара или до попуне места.        Информације и пријаве за путовање на телефон: 063/416-614                                    Е-маил: poljoprivredadragaceva@gmail.com

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.