Објављен позив за добровољно служење војног рока са оружјем

glaszapadnesrbije.rs 13. јануар 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Илустрација, фото: Танјуг

Министарство одбране објавило је јавни оглас за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем и кандидата за слушаоце курса за резервне официре Војске Србије.

На добровољно служење војног рока са оружјем у Војсци Србије могу се пријавити кандидати мушког и женског пола који у 2018. години навршавају од 19 до 30 година живота.

Кандидат пријаву подноси центру Министарства одбране за локлану самоуправу, према месту пребивалишта, а уз пријаву прилаже фотокопију дипломе о завршеној школи и биографију.

Све додатне информације могу се добити у центру Министарства одбране за локлану самоуправу у месту пребивалишта, надлежном дипломатско-конзуларном представништву Србије у иностранству и на сајту Министарства одбране.

Јавни оглас за пријаву кандидата за добровољно служење војног рока са оружјем и кандидата за слушаоце курса за резервне официре Војске Србије у 2018. године је стално отворен.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.