Драги Пријепољци, грађани Рашке области

zlatarinfo.rs 06. јануар 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Бадњи дан (foto: Двери)

Радосним поздравом „Христос се роди!“ желимо вам срећан Бадњи дан, божићне и новогодишње празнике. Бог је оно што нас уједињује, Бог је извор смисла, Христос је наш савременик, Дух Свети је наша веза са Оцем и Сином и самима собом.

ОО Српског покрета Двери у Пријепољу организовано је јутрос у 5 часова са архимандитом Леонтијем духовником манастира Милешеве секла Бадњаке изнад манастира Милешеве, а где би другде него поред Белог Анђела и гробног места Светога Саве

Узвишени и непоколебљиви у добру, оплемењени безграничном љубављу Свете Мајке и Небеског и земаљског Оца, љубављу и праведношћу коју преносимо на сву браћу и сестре рода људскога, градимо и стварамо светло које прожима Васељену. 

Историјска Србија на свом великом и славном, а једином путу, поново се буди и надахњује. Била је недавно победничка, слободна и богата. И биће опет, ускоро.

Свима нама заједно, као и нашим драгим суграђанима друге вероисповести у Рашкој области можемо пожелети да у светлости Божића, окружени породицом и пријатељима, закорачимо у једну бољу, успешнију и срећнију нову годину у којој ћемо наставити да се боримо за заједничке циљеве и идеје.

Како нам је показало и како нас је обавезало рођење Богочовека, рађајмо и одгајајмо своју децу за вечни живот Србије и људског рода, у миру, у таквој, Богом благословеној заједници љубави, истине и слободе.

Радујмо се и градимо!

Мир Божји, Христос се роди !

ОО Српског покрета Двери у Пријепољу

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.