Хумани Нововарошани, добијени бицикл поклонили вишечланој породици Дробњаковић

ppmedia.rs 16. децембар 2017. године Друштво Варошани Коментари

Zlatarinfo logo

У граду подно Златара већ више од две деценије важи правило да је епицентар доброг провода за младе објекат чије је власник Радојица Мићовић. И ако је током богатог угоститељског стажа, газда Раде често мењао локације људи жељни провода како из Нове Вароши тако и из околних градова пунили су његов објекат, култног назива Круг.

У тешким временима, у граду где је просечна старост житеља већа од 45 година, а просек зарада далеко нижи од републичког, Раде својим умећем, иновативним идејама за добар провод успева са својим тимом да опстане и сачува култ доброг провода. Поред тога, новац за егзистеницју својих породица у Кругу обезбеђује више од 10 запослених радника.

Као друштвено одговорна фирма током године дискотрека Круг обрадује своје посетиоце и са неколико наградних игара. Тако је било и почетком овог месеца када је бицикл вредан више стотина евра отишао у руке два Милоша – Јаџића и Курћубића. Међутим ова два момка добијену награду нису задржала за себе већ су одлучили да и они обрадују неког, па је бицикл завршио код вишечлане породице Огњена Дробњаковића.

Бицикл обрадовао малишана из породице Дробњаковић Бицикл обрадовао малишана из породице Дробњаковић (foto: ppmedia.rs)

Радојица Мићовић поручује да ће и даље наставити са овом праксом да дарује вредне поконе својим посетиоцима, који могу исте да задрже или да следе пример два Милоша.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.