Хумани Нововарошани, добијени бицикл поклонили вишечланој породици Дробњаковић

ppmedia.rs Друштво Варошани Коментари

Zlatarinfo logo

У граду подно Златара већ више од две деценије важи правило да је епицентар доброг провода за младе објекат чије је власник Радојица Мићовић. И ако је током богатог угоститељског стажа, газда Раде често мењао локације људи жељни провода како из Нове Вароши тако и из околних градова пунили су његов објекат, култног назива Круг.

У тешким временима, у граду где је просечна старост житеља већа од 45 година, а просек зарада далеко нижи од републичког, Раде својим умећем, иновативним идејама за добар провод успева са својим тимом да опстане и сачува култ доброг провода. Поред тога, новац за егзистеницју својих породица у Кругу обезбеђује више од 10 запослених радника.

Као друштвено одговорна фирма током године дискотрека Круг обрадује своје посетиоце и са неколико наградних игара. Тако је било и почетком овог месеца када је бицикл вредан више стотина евра отишао у руке два Милоша – Јаџића и Курћубића. Међутим ова два момка добијену награду нису задржала за себе већ су одлучили да и они обрадују неког, па је бицикл завршио код вишечлане породице Огњена Дробњаковића.

Бицикл обрадовао малишана из породице Дробњаковић Бицикл обрадовао малишана из породице Дробњаковић (foto: ppmedia.rs)

Радојица Мићовић поручује да ће и даље наставити са овом праксом да дарује вредне поконе својим посетиоцима, који могу исте да задрже или да следе пример два Милоша.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.