Здрава исхрана у фокусу рекреативаца

ppmedia.rs 07. децембар 2017. године Друштво Коментари

Rekreativci (foto: ppmedia.rs)

Спортски савез Нове Вароши под покровитељством општине у понедељак 11. децембра организује семинар на тему “Правилна исхрана – препоруке и смернице”. Предавач на семинару који почиње од 18 часова у Омладинском центру смештеном у Дому културе Јован Томић биће др Виолета Прошић.

Идеја да се организује један овакав семинар родила се на часу рекереације који похађа све већи број припадница лепшег пола у граду подно Златара.

– После разговора рекреативки са професором спорта Ермином Куртовићем и њиховог интересовања за здравим начином исхране одлучили смо се да организујемо један бесплатан семинар за њих на ову тему где смо ангажовали стручно лице из ове области – казала је секретар Спортског савеза Душка Ћирковић.

Seminar

Иначе Нова Варош је једини град у окружењу који органију рекреацију за жене. Бесплатне часове три пута седмично одржава сарадник Спортског савеза мастер професор спорта Емин Куртовић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.