Здрава исхрана у фокусу рекреативаца

ppmedia.rs Друштво Коментари

Rekreativci (foto: ppmedia.rs)

Спортски савез Нове Вароши под покровитељством општине у понедељак 11. децембра организује семинар на тему “Правилна исхрана – препоруке и смернице”. Предавач на семинару који почиње од 18 часова у Омладинском центру смештеном у Дому културе Јован Томић биће др Виолета Прошић.

Идеја да се организује један овакав семинар родила се на часу рекереације који похађа све већи број припадница лепшег пола у граду подно Златара.

– После разговора рекреативки са професором спорта Ермином Куртовићем и њиховог интересовања за здравим начином исхране одлучили смо се да организујемо један бесплатан семинар за њих на ову тему где смо ангажовали стручно лице из ове области – казала је секретар Спортског савеза Душка Ћирковић.

Seminar

Иначе Нова Варош је једини град у окружењу који органију рекреацију за жене. Бесплатне часове три пута седмично одржава сарадник Спортског савеза мастер професор спорта Емин Куртовић.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.