Јованка Думић: Вучићу помагај, твоји нам дођоше главе

glaszapadnesrbije.rs 03. децембар 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo (foto: Ilustracija)

Село Горњи Горачићи у пријепољској општини већ четврти дан је без струје, а Јованка Думић каже да њихово запомагање нико не чује.

,, Нема нама спаса јер смо без струје и пута. Данас је четврти дан како струје немамо а кад смо је имали то је само једна фаза. Све је попадало, качимо главама за жице а све што имамо од уређаја је или цркло или неупотребљиво. Сад нам кажу нема пута  куда да се приђе а урадили би, лажу и варају овај несрећни народ. Рупе за бандере смо ископали скоро ће две године пола се зарушило а где смо избетонирали стубове нико жице да пребаци. Нема пута нема струје, нема ни преседника општине. Две године, од избора овде у наш крај није закорачио. Њих ни на телефон неможеш добити. Пролетос нам комшија умало не умре, био је тешко рањен, во га повредио. На рукама и запрегом смо га носили и вукли до санитета који је чекао на асфалту јер у село се неможе лако ни трактором. Камион шодера да поравнају рупе нам нису дотерали. Само су обећавали. Јавила се нека Бојовић из општине и каже стигле су парице, сад ће се урадити, али ни трага ни гласа од ње и тих парица. Коме више вјеровати, све лажов до лажова, ја вам јамчим такви су нам ђецу од куће оћерали. Зато кукам, преклињем и молим Вучића ако Бога зна да нам помогне. Знам ако нас чуне ваљда да че помоћи,овим његовим ништа неверујем, дођоше нам главе” изјадала се Јованка Думић мештанка села Горњи Горачићи која је јутрос позвала у редакцију Гласа западне Србије преклињући да пустимо њен вапај.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.