Истрага за напад на Радомира Матовића тапка у месту

ppmedia.rs 04. новембар 2017. године Друштво Коментари

Радомир Матовић Радомир Матовић (foto: ppmedia.rs)

Прошло је више од једног месеца од како је испред свог стана брутално нападнут и претучен одборник у Скупштини општине Нова Варош Радомир Матовић а да починилац још увек није пронађен и процесуиран. И ако су припадници Министарства унутрашњих послова обавили низ разговора са лицима за које се сумњало да би могли бити повезани са нападом до опипљивијих информација нису дошли и већих помака у истрази нема.

Радомир Матовић сматра да би полиција требало више да се заложи како би открила починиоца напада а не да очекује од њега да он сазна ко је нападач.

– Полиција не може од мене очекицвати да им дам смернице у ком правцу треба истрага да иде. Ја сам човек који не припада криминалним миљеима, ником ништа не дугујем и заиста не знам шта би могли да буду мотиви за напад. Очекујем од надлежних државних органа да уложе још више напора како би открили нападача – каже Матовић и додаје да се одуговлачењем откривања починиоца шаље лоша порука да сутра овакав или сличан напад може да се деси било ком грађанину ове општине а да за то нико не одговара.

Иначе напад на Матовића се догодио 3. октобра око 20 часова када су двојица мушкараца на паркингу испред зграде у којој станује насрнули на њега металном шипком и задали му више удараца у пределу главе.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.