Амбасадори Палестине, Либије и Кувајта посетили Нову Варош

ppmedia.rs 18. октобар 2017. године Друштво Коментари

Радосав Васиљевић са амбасадорима Либије, Кувајта и Палестине Радосав Васиљевић са амбасадорима Либије, Кувајта и Палестине (foto: ppmedia.rs)

Општину Нова Варош посетили су амбасадори Палестине, Кувајта и Либије у Републици Србији. Током радног састанка са председником општине Радосавом Васиљевићем и његовим сарадницима разговарали су о могућностима улагања привредника из ове три земље у нововарошки крај.

Након састанка одржаног у згради локалне самоуправе страна делагација обишла је планину Златар.

Током једночасовног састанка странка делагација упозната је са привредним ресусрсима којима општина Нова Варош располаже, акценат је стављен на туризам и пољопривреду казао је након састанка први човек општине Радосав Васиљевић.

– Надамо се да ће неко од привредника из неке од ових земаља доћи да инвестира у нашу општину. Ми смо у могућности да понудимо пословне погоне, затим хотел РХ “Ценатр” на Златару а ту је и могућност улагања у пољопривредну производњу као и прераду и паковање здраве пијаће воде – каже Васиљевић.

Амбасадори Палестине, Либије и Кувајта посетили Нову Варош (foto: ppmedia.rs)

Амбасадор Кувајта у Репулици Србији Yоусеф А. Абдулсамад истакао је да је задовољан оним што је чуо од водећих људи у општини те да ће привредницима у својој земљи представити могућност исве погодности које прижа улагање у овај крај.

– Ваш крај пружа могућност за озбиљна улагања. Све ово ја и моји сарадници пренећемо привредницима у нашој земљи – нагласио је Yоусеф А. Абдулсамад.

Посебну пажњу страној делегацији привукла је чињеница да нововарошки крај обилује изворима са пијаћом водом који стоје неискоришћени што пружа могућност за отварање фабрике за прераду и паковање здраве и чисте воде.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.