Двери: Вук сит, овце на броју

Dveri 16. октобар 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo (foto: Глас западне Србије)

Општински одбор покрета Двери у Новој Вароши сагласан је да је је неопходно изградити већ одавно започети објекат на Браношевцу, али се не слажу са његовом наменом.

"Става смо да је паметније било отворити неку производњу, локалну фирму, која би могла да запосли наше грађане и да коначно кренемо у привредну обнову, по чему је Нова Варош некада била позната. Овако ће служити за издавање локала иако је Нова Варош пуна празних локала који се издају безуспешно јер се велики број наших мештана, омладине одселио услед немаштине и празних обећања сваке власти", наводи се у саопштењу.

Из Двери тврде да је власт коју чине Група грађана и СНС, формирала Комисију за реализацију овог пројекта која броји шест чланова и да је лично председник општине Радосав Васиљевић то потписао.

Решење (foto: Двери)

"Занима нас под којим критеријумом су бирани ови чланови? Да ли је нормално да ионако сиромашна општина као што је наша месечно издваја 6.050  евра за ове чланове пројектног тима?! Зар у општинској управи нема стручних и квалификованих кадрова који су могли да врше улогу чланова пројектног тима у склопу својих месечних примања (плате)? Већ господа из власти именујете четири од шест чланова који и нису из Нове Вароши". 

Списак исплате накнада - уговор о делу (tc branosevac) (foto: Двери)

Двери у свом саопштењу за јавност закључују да је ово класично прање новца и одуживање за досадашњу верност, јер како тврде три члана ове комисије ће поделити примања са најближим пријатељима, окосницама Групе грађана, јер су их они и поставили на та места.

Информативна служба ОО Српског покрета Двери Нова Варош

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.