Чланови УГ " Пленум" реновирали видиковац на Златару

zlatarinfo.rs 24. септембар 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo (foto: УГ "Пленум")

Удружење грађана "Пленум" је успешно реализовало пројекат "Амфитеатар у природи". Средства која су добијена од Општине Нова Варош на расписаном конкурсу су утрошена на прави начин.

Видиковац је реновиран, замењен је кров, постављен нови сто и парковском мобилијару је додато шест нових клупа. На овај начин смо уредили изузетно посећено место на нашем Златару, тако да је од једног зараслог и неуређеног места направљен кутак за уживање.

Видиковац на Златару (foto: УГ "Пленум")

Овом приликом, по ко зна који пут, апелујемо на све да чувају тј. не уништавају дрвене делове новоформираног паркића урезивањем порука и имена који ништа не значе, јер тиме дајемо ружну слику о нама који покушавамо да развијамо туризам у нашем месту.

Видиковац на Златару (foto: УГ "Пленум")

Удружење грађана „Пленум“ ће се и даље трудити да квалитетним пројектима привуче средства у нашу општину, као што смо и до сада чинили, и на тај начин да мењамо нашу средину на боље. Идеја има много, ако реализујемо бар пола бићемо презадовољни.

Видиковац на Златару (foto: УГ "Пленум")

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.