Нaпуштам Групу Грађана ,,Нови људи за Нову Варош''

zlatarinfo.rs 11. септембар 2017. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Др Весна Чкоњевић

Поводом новонастале политичке ситуације које су се догодиле у Новој Вароши, нашој редакцији стигло је саопштење за јавност др Весне Чкоњевић, одборнице ГГ " Нови људи за Нову Варош".

 Саопштење преносимо у целини.

Поводом новонастале политичке ситуације које су се догодиле у Новој Вароши, осећам моралну обавезу, што због свог личног образа и части, што због оних грађана који су због мене дали глас Групи Грађана да јавности саопштим да напуштам Групу Грађана ,,Нови Људи за Нову Варош''.

На овај потез сам се одлучила јер сматрам да је Група Грађана погазила све наше договоре, обећања и програм формирајући нову коалицију и власт и ја не желим у томе да учествујем. У будуће у СО Нова Варош наступаћу  као самостални одборник при будућој новоформираној одборничкој групи.

Одборник СО Нова Варош 

Др   Весна Чкоњевић

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.