Помоћ Попадићима из Акмачића

Ана Вуковић 05. септембар 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Споменка и Драган Попадић (foto: Ана Вуковић)

Петочлану породицу Попадић из села Акмачићи која годинама једва преживљава услед тешке болести и сиромаштва ових дана обрадовала је донација од 50. 000 динара.

Домаћин Драган, његова супруга Споменка и троје њихове малолетне деце помоћ су добили од Фондације солидарност Србије и иако сума која им је дарована није довољна да реши њихове муке, њима свака помоћ значи много. Родитељи петогодишњег Јована, петнаестогодишње Андријане и седамнаестогодишње Данијеле остали су без посла и могућности да својој деци приуште све што им је потребно. Мали приход који зарађују на свом породичном имању на коме сви заједно станују у једној соби, није довољан ни за најосновније, а камо ли за лечење малишана. Јован који болује од Ди Ђорђовог синдрома имао је већ неколико операција, а ништа лакши живот нису имале ни његове сестре, такође болесне девојчице.

Да ствари буду још горе, и Споменку није заобишла лоша судбина- лечи се од тумора бубрега који је и оперисала пре неколико месеци. За осиромашене родитеље обезбедити новац за трошкове лечења и живота немогућа је мисија, али на срећу, они увек могу да рачунају на малу, али значајну подршку Центра за социјални рад и лекара нововарошког Дома здравља.

Овој породици помоћ и ви можете пружити уплатом на жиро-рачун Драгана Попадића, чији је број 205-9011005456740-26.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.