Нововарошани поново шетају корзоом

glaszapadnesrbije.rs 14. јул 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Корзо у Новој Вароши, фото: Варошке новине

Одборници Скупштине општине Нова Варош кориговали су своју одлуке из марта ове године, па ће део улице Карађорђеве у центру града опет у вечерњим часовима бити претваран у пешачку зону.

Корзо почиње да ради од суботе 15. јула, а саобраћај ће бити обустављан у времену од 19 до 24 часа, осим у дане „Златарфеста“ када је на снази посебан режим.

Одлука о забрани саобраћаја у вечерњим сатима у делу Карађорђеве од раскрснице код зграде полиције до зграде Општинске упораве, биће међутим на снази само до почетка зимске сезоне, односно 15. октобра када се укида до идућег лета.

Иницијативу је покренула одборница СНС Сакиба Варагић, а предлог званично поднео одборник ГГ Радивоје Бујишић. Поред одборника, предлог је подржало и општинско руководство.

Старом одлуком коју је пролетос укинула Скупштина, што је изазвало гнев дела јавности, забрана вечерњег саобраћаја важила је и током зимских месеци. 

Извор: Варошке новине

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

nova varoš korzo odluka


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.