Све по старом, али без Димитрија Пауновића

glaszapadnesrbije.rs 13. јул 2017. године Политика Коментари

Sednica SO Nova Varoš Sednica SO Nova Varoš (foto: ppmedia.rs)

Упркос бројним најавама да ће данашња седница нововарошке скупштине бити за тренутну владајућу коалицију одлучујућа, или да ће евентуално доћи до њеног проширења, ни једна од ове две могућности није се догодила.

Одборници су на самом почетку утврдили престанак мандата шефу одборничке групе СНС Димитрију Пауновићу који је недавно поднео неопозиву оставку, а уместо њега у одборничке клупе сешће некадашњи председник општине Бранко Бјелић.

Под лупом одборника нашао се извештај о раду и финансијском пословању Комуналног предузећа „3. септембар“ за прошлу годину, као и предлог одлуке о максималном броју запослених у јединици локалне самоуправе у Новој Вароши. Донета је одлука којом се утврђују општа правила кућног реда у стамбеним и стамбено-пословним зградама на територији општине.

Одборници су донели одлуку о укидању одлуке бившег Привременог органа општине о смањењу цена грејања и комуналних услуга, и вратили их на ниво из прошле године.

Председник општине Ноава Варош Радослав Васиљевић захвалио се након седнице свим присутним одборницима на коректном и конструктивном раду.

“ Заиста је понекад било бурно у нашој скупштини, али ја сам свим нашим одборницима пожелео пријатан одмор и да се сви врате пре свега својим професијама јер је то највећи капитал и част, а бављење политиком је само део у нашим животима, “поручио је први човек општине Нова Варош.

Он је додао да грађани немају разлога за бригу и да до промене власти неће доћи што је доказано на данашњој седници СО, јер о тој теми нико није поменуо ни једну реч.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sednica skupštine odbornik sns


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.