Посао га коштао живота, отац му за погибију сазнао у Русији

novosti.rs ( А. Ровчанин ) 23. јун 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Nesrećnom mladiću nije bilo spasa; Foto Fejsbuk"

Рабаџиja Јасмин Хурић (22) из насеља Ивање код Пријепоља погинуо док се враћао кући с напорног посла. Младић изгубио контролу над возилом и сурвао се камионом низ литицу.

Рабаџиски  посао Јасмина Хурића (22), из насеља Ивање надомак Пријепоља, коштао га је у среду живота након што се сурвао камионом низ литицу дугу неколико десетина метара у селу Кучин, док су двојица његових колега, Елвир Џановић и Ермин Мехонић, задобила лаке телесне повреде.

После напорног дана и целодневног извлачења балвана по неприступачним врлетима овог брдовитог краја, тројица младића, уморна од посла, враћала су се кући. На возилу утовареном дрвима налазио се Џановић, док су у кабини камиона били Мехонић и Хурић. Из засад неразјашњених околности, возач камиона изгубио је контролу над возилом, које је почело да се преврће. Двојица младића, Елвир и Ермин, успели су да искоче из камиона, док је у њему остао Јасмин.

Пошто се камион зауставио, несрећни младић је успео да изађе из њега и стане на ноге. Након само неколико минута пао је као покошен на земљу и издахнуо на рукама двојице другара.

Иако се радило о врло неприступачном терену, екипе Хитне помоћи из Нове Вароши и Пријепоља уз помоћ теренских возила и камиона изашле су на лице места, међутим, узалудан је био покушај реанимације - младићу помоћи није било.

- Један младић имао је мање посекотине на глави и био је угруван, док је други задобио лаке повреде грудног коша. Након што смо извршили неопходна снимања и прегледе, они су пуштени на кућно лечење - нагласио је доктор Оџа.

Настрадали младић живео је са мајком, братом и сестром, док му се отац налазио на привременом раду у Русији, где је и сазнао за смрт свога сина.

Комшије из Ивања за Јасмина имају само речи хвале, кажу да се радило о вредном и поштеном дечку спремном да увек помогне.

Збринути

Бошко Оџа, хирург у Општој болници у Пријепољу, казао нам је да су повређена двојица младића у Хитну помоћ довезена са лаким телесним повредама те да су збринути и након извршених прегледа пуштени на кућно лечење.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

rabadzija poginuo mladić prevrtanje kamiona jasmin hurić


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.