Саобраћајној незгода: Повређена потпредседница Скупштине

ppmedia.rs 19. јун 2017. године Друштво Коментари

(foto: ПП Медиа)

Потпредседница Скупштине општине Нова Варош Гордана Коуитар и три члана њене породице, два малолетна детета и супруг повређени су у понедељак у саобраћајној незгоди која се десила нешто након 13 часова у близини Нове Вароши у месту Суви Бор.

Одмах након незгоде они су возилом хитне помоћи превезени у ужичку Болницу, и нису животно угрожени.

Како сазнајемо са лица места, до незгоде је дошло на путу од Аљиновића према Новој Вароши у месту Суви Бор када је возило марке “Голг 2” за чијим се воланом налазио мушкарац средњих година, из за сада непознатих разлога прешао на другу страну коловозне траке и сударио се са аутомобилом “Алфа Ромео” нововарошких регистарских ознака у којем се налазила породица Коуитар. За воланом “Алфа Ромеа” био је супруг Горданин, Самир иначе угледни нововарошки лекар. Возач “Голфа” задобио је лаке телесне повреде.Иначе како нам је потврђено у Полицијској управи у Пријепољу вожач аутомобила „Голф 2“ који је изазвао удес био је под дејством алкохола.

Припадници саобраћајне полиције изашли су на лице места и извршили увиђај. О каквом степену повреда код породице Коуитар се ради занће се након обављених прегледа у ужичкој Болници.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

suvi bor saobraćajna nesreća povredjena podpresednica skupštine porodica koyitar


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.