Пауновић: Школске планове ускладити са потребама привреде

glaszapadnesrbije.rs 17. јун 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Начелник ЗО Димитрије Пауновић, фото: Глас западне Србије

Начелник Златиборског округа Димитрије Пауновић упутио је позив привредним субјектима са територије овог округа да доставе потребе за радницима, како тренутно тако и у будућности у складу са њиховим планом развоја пословања.

Позив је упућен привредницима који имају 10 и више запослених и који имају тенденцију даљег развоја, како би се припремили планови за школовање кадрова на подручју Златиборског округа.

“Позив је упућен општини Нова Варош, а током следеће седмице биће обавештени и привредници из осталих општина у Златиборском округу. Ово је начин да се ускладе потребе привреде за обученим радницима, а са друге стране најбржи пут да млади људи одмах након школовања дођу до посла”, рекао је у изјави Гласу западне Србије Пауновић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

školovanje kadrova potrebe prirede školski planovi


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.