У Пријепољу отворене Спортске игре младих

ppmedia.rs 09. јун 2017. године Спорт Коментари

Zlatarinfo logo

Пријепоље је данас домаћин каравану Спортских игара младих.

Више од 1200 основаца из града домаћина и суседних општина Прибоја и Нове Вароши надметало се у седам дисциплина чији победници су изборили пласман на финално такмичење које ће се одржати средином јула у Београду. 

“Поред такмичарског манифестација има и едукативан карактер, промовишући медјусобно разумевање, пријатељство, солидарност, толеранцију и фер-плеј”, казала је Ивана Јовановић председница Спортских игара младих.

Ово је трећа година за редом како је Пријепоље домаћин каравану Спортских игара младих чији је покровитељ Влада Србије. Победници финалног такмичења у Београду избориће бесплатно летње путовање у Сплиту, где ће се састати са екипама из Хрватске и Босне и Херцеговине.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

sportske igre sportske igre mladih sportske igre u prijepolju karavan sportskih igara


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.