Поново оштећен аутомобил председника СО Нова Варош

ppmedia.rs 08. јун 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Возило председника Скупштине општине Нова Варош Николе Јелића по други пут у року од само десет дана нашло се на удару вандала. Наиме, на ауту који је било паркиран испред породичне куће исечена је гума и забијен метални клин. Јелић каже да очекује од надлежних органа да пронађу починиоца и сматра да је овај напад баш као и претходни политички мотивисан.

– Никада нисам имао проблема са законом, не дугујем ником ништа. Сматрам да иза овога стоје политички неистомишљеници који немају храбрости у лице да ми кажу то што мисле већ на овај начин покушавају да се освете – у даху истиче Јелић.

Он каже и да је разочаран “тромом” реакцијом полиције која још увек није пронашла нападача који је оштетио његово возило 29. маја и додаје да има информација да је сужен круг за починиоцима тог дела.

– Полиција пуста појединце да узимају правду у своје руке и просто тера људе да ангажују приватна обезбеђења како би били безбедни. Држава Србија није заслужила да њени грађани живе у таком друштву и ја као родитељ петоро деце не осећам се безбедно у граду у којем живим – разочарано наглашава председник нововарошког парламента Никола Јелић.

Потсетимо, 29. маја на возилу Ауди Q5 исечена је гума и оштењена каросерија возила. Оба случаја су пријављена полицији која трага за починиоцима ових дела.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

nikola jelic oštećen auto predsednik so


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.