У четвртак сахрана девојке страдале у пљачки пумпе, село Вилови завијени у црно

novosti.rs ( А. Ровчанин ) 31. мај 2017. године Друштво Коментари

За Кристинину и њену породицу сви имају само речи хвале Фото: А. Ровчанин За Кристинину и њену породицу сви имају само речи хвале Фото: А. Ровчанин

После смрти Кристине Каплановић, којој је разбојник пуцао у главу. Сахрана несрећне девојке је у четвртак на сеоском гробљу.

Мук и туга надвили су се над Виловима, селу петнаестак километара удаљеном од Нове Вароши, после вести да је њихова Кристина Каплановић (19), након четвородневне борбе лекара за њен живот - преминула. Хитац непознатог разбојника, који је пуцао у несрећну девојку због 12.000 динара током пљачке на бензинској станици у Великом Мокром Лугу, био је кобан.

Кристинино тело у среду ће бити допремљено у родно село, а биће сахрањена у четвртак у 13 часова на сеоском гробљу.

За преминулу Кристину и њену породицу мештани имају само речи хвале. Кажу да од Каплановића у селу није било поштеније породице.

"Сви смо се надали да ће Кристина преживети. Живот је одвео у Београд прошлог лета, где је уписала вишу школу, и уместо да се у село врати са дипломом њу у ковчегу доносе. Ужас један",  кроз сузе нам говори комшија Милисав Мандић.

"Надам се да ће убица брзо бити ухапшен, мада на овоземаљском свету за њега не постоји адекватна казна".

Кристина је прошле године завршила Техничку школу у граду подно Златара, смер туристички техничар. Професори који су јој предавали углас истичу да се радило о скромној и паметној цури.

"Дивна, вредна и паметна девојка. Увек је била спремна да изађе у сусрет другарима из разреда. Кристинина смрт је трагедија за целу општину",  кажу у Техничкој школи.

Пре одласка у Београд Кристина је живела са мајком, две млађе сестре, баком и тешко болесним оцем.

И из локалне самоуправе подно Златара најављују да ће новчано помоћи породици Каплановић, која се налази у лошој материјалној ситуацији.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

kristina kaplanović sahrana stradala u pljaćki pumpe


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.