Завршетак балон сале на Златару уз помоћ министарства туризма

glaszapadnesrbije.rs 09. мај 2017. године Друштво Коментари

Балон сала на Златару Балон сала на Златару (foto: zlatarinfo.rs)

Министарство трговине, туризма и телекомуникација финансираће са четири милиона динара завршетак радова на изградњи мултифункционалне балон сале на Златару изграђене почетком прошле године. Тендер за одабир извођача радова расписан је недавно а крајњи рок за завршетак радова након одабира извођача јесте крај јула месеца.

“Општина Нова Варош је пре 15 дана потписала уговор са Министарством туризма а реч је о наменском пројекту. Пре неколико година изграђена је балон хала код хотела Панорама, а сада смо добили четири милиона од министарства. Општина је уложила такође четири милиона који су нам потребни како бисмо завршили довођење струје, воде, канализације и уредили простор за паркирање и приступни пут од балон сале до Панораме”, рекао је председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић.

Он је додао да је расписан јавни позив и да се ових дана очекује отварање понуда.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

balon sala balon sala na zlataru završetak balon sale radovi na balon sali


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.