Завршетак балон сале на Златару уз помоћ министарства туризма

glaszapadnesrbije.rs 09. мај 2017. године Друштво Коментари

Балон сала на Златару Балон сала на Златару (foto: zlatarinfo.rs)

Министарство трговине, туризма и телекомуникација финансираће са четири милиона динара завршетак радова на изградњи мултифункционалне балон сале на Златару изграђене почетком прошле године. Тендер за одабир извођача радова расписан је недавно а крајњи рок за завршетак радова након одабира извођача јесте крај јула месеца.

“Општина Нова Варош је пре 15 дана потписала уговор са Министарством туризма а реч је о наменском пројекту. Пре неколико година изграђена је балон хала код хотела Панорама, а сада смо добили четири милиона од министарства. Општина је уложила такође четири милиона који су нам потребни како бисмо завршили довођење струје, воде, канализације и уредили простор за паркирање и приступни пут од балон сале до Панораме”, рекао је председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић.

Он је додао да је расписан јавни позив и да се ових дана очекује отварање понуда.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

Oznake: balon sala balon sala na zlataru završetak balon sale radovi na balon sali


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.