Трибина: Хуманост нема нацију

zlatarinfo.rs 27. април 2017. године Хуманитарне акције Коментари

Прошлогодишња трибина хуманитарне организације "Стара Рашка" у Прибоју Прошлогодишња трибина хуманитарне организације "Стара Рашка" у Прибоју (foto: Раде Прелић)

Трибина хуманитарне организације „Стара Рашка“ одржаће се данас у нововарошком Дому културе са почетком у 19 часова.

Трибина ће почети пројекцијом филма о раду хуманитарне организације, а потом ће бити уручeна хуманитарна  помоћ у виду компјутера и штампачаздравственим и школским установама, играчака, хране, одеће и обућа дечијим установама, опреме спортским савезима...Биће додељене новчане награде одличним, а сиромашним ученицима и новчана хуманитарна помоћ деци трагично настрадалих родитеља.

-Данас када је све више захтева за хуманитарне, социјалне и друге помоћи, а за све то мање средстава, тешко је успешно се бавити хуманитарним радом, посебно ако у хуманитарним акцијама изостане људска солидарност, помоћ државе и успешних привредника. Нажалост, „Стару Рашку“ прате ови проблеми. Данас када је све мање новчаних донација, све више се остварују робне донације. „Стара Рашка“ у свему истрајава, очекујући повољније услове за хуманитарни рад, међу којима је и укидање ПДВ-а на робу за хуманитарне помоћи- кажу из ове организације.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

tribina humanitarna organizacija „stara raška“ dom kulturee


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.