Prijave za podsticaje za krave i tov teladi

agroklub.rs (Marinko Tica) 22. април 2017. године Друштво Пољопривреда Коментари

Zlatarinfo logo

Uprava za agrarna plaćanja objavila je Pravilnik kojim se propisuju uslovi za ostvarivanje prava na podsticaje za krave i uzgoj teladi za tov. Svi zainteresovani zahteve mogu da podnesu do 30. septembra 2017. godine.

Ministarstvo poljoprivrede - Uprava za agrarna plaćanja objavila je Pravilnik, kojim se propisuju uslovi i način ostvarivanja prava na podsticaje u stočarstvu za krave i uzgoj teladi za tov. Uz Pravilnik zainteresovani mogu da preuzmu i obrazac Zahteva za ostvarivanje podsticaja, koji možete da pronađete ispod teksta.

Ko i kako može da konkuriše?

Pravo na podsticaje imaju nosioci komercijalnih porodičnih poljoprivrednih gazdinstava, preduzetnici i druga pravna lica koji ispunjavaju uslove propisane Zakonom o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju. Pravo na subvencije ostvaruje se za oteljene krave, jednom u toku godine za isto grlo, na osnovu zahteva koji se podnosi Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine - Upravi za agrarna plaćanja.

Prijavljivanje od 15. aprila do 30. septembra

Prijave se podnose od 15. aprila do 30. septembra ove godine i to za krave oteljene u periodu od 1. septembra 2016. do 31. avgusta 2017. godine. Kako piše u Pravilniku, u izuzetnim slučajevima u 2017. godini pravo na podsticaj mogu da ostvare i poljoprivrednici čije su krave oteljene između 1. januara i 31. avgusta 2017. godine.

Ovde možete preuzeti zahtev za ostvarivanje podsticaja.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

podsticaj krave i tov teladi pravo podsticaja prijave za podsticaj


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.