Компанија из Швајцарске заинтересована за изградњу тениске дворане

ppmedia.rs 06. април 2017. године Друштво Коментари

Nova Varos uvece Nova Varos uvece (foto: Foto Mirko)

Општина Нова Варош започела је преговоре са инвеститором из Швајцарске око изградње комплекса тениских терена у овом крају.

 Како каже председник општине Радосав Васиљевић , намера инвеститора је да сагради дворану са тениским теренима али и свим другим пратећим садржајима нагласивши да би обавеза локалне самоуправе била , уколико се инвеститор одлучи за изградњу, да обезбеди земљиште површине два хектра где би се спортски комплекс градио.

– Швајцарска компаније чији је власник српски држављанин заинтересована је за изградњу тениске дворане и помоћних објеката у коју би било уложено око 2 милиона евра. Наша обавеза је да пронађемо адекватно земљиште за градњу и то на локацији између Нове Вароши и Златибора како би млади спортисти обе средине могли подједнако да је користе. Такође, инвеститор планира и да привуче врхунске тенисере да своје припреме обаве управо у комплексу који саграде – истиче први човек ове општине Радосав Васиљевић, и најављује да је у општину стигао позив од стране инвеститора да он са својим сарадницима оде у посету Швајцарској где би се на лицу места уверили у озбиљност целог пројекта.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

teniski tereni izgradnja teniske dvorane


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.