Војислав Шешељ посетио Нову Варош

15. март 2017. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Војислав Шешељ посетио Златиборски округ

Председнички кандидат Српске радикалне странке др Војислав Шешељ обишао је Златиборски округ где је присутним грађанима представио свој програм и најавио победу у другом кругу.

Он је истакао да кључ његове победе лежи у чињеници да је поверење стекао жртвујући се за српске националне интересе, од дисидентских дана до победе у Хашком трибуналу. То је гарант његове непоколебљивости и одлучности да води државу искључиво у оквиру надлежности прописаних Уставом Републике Србије, за разлику од осталих кандидата који обећавају брда и долине што не могу испунити јер се председник Републике мора кретати искључиво у оквиру уставних овлашћења.

Окупљеним симпатизерима у Новој Вароши је рекао да му је важна победа на председничким изборима како не би тријумфовао Александар Вучић јер би онда сва власт била концентрисана у рукама једног човека.

Он сматра да се Србија мора окренути Русији ако жели да се опет дигне на ноге и усправи. Како каже опоравак земље није могућ учлањењем у ЕУ.

Поред Нове Вароши он је обишао Прибој, Пријепоље и Ужице.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

vojislav šešelj zlatiborski okrug izbori 2017


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.