Savršena oaza u Srbiji: Turisti će da hrle (video)

b92.net 16. март 2017. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo Foto: Screenshot / Dobra zemlja

Kapaciteti planine Zlatar još uvek su nedovoljno iskorišćeni, iako je prva asocijacija na nju netaknuta priroda i savršena domaća hrana.

Bilo da je posetitie zimi ili kada sve vrvi od zelenila, ova planina pruža mir.

Njega je ovde potražila i Milica Dugonjić. Na putu za more odseli su na ovoj planini u jednom hotelu i od tada se rodila ljubav na prvi pogled. 

Odlučili su da tu sagrade dom. I tako je sve i počelo... 

“Krenuli smo sa zidanjem, znali smo da ćemo da uspemo i bili smo presrećni što su prvi gosti koji su odseli bili zadovoljni i sa objektom i planinom“, kaže Milica. 

Kako ističe, Zlatar može punio toga da ponudi i gosti mogu da uživaju 

“Hteli smo da imamo apartmane sa kupatilom i dnevnim boravkom i da svaki gost koji dođe ima pravu udobnost, posle toga došla je žičara koja je doprinela da gosti mogu da se skijaju“, priča ona. 

Oni gostima nude deset apartmana, a svaki ima svoju priču jer je posebno opremljen sa nameštajem koji je prenet iz Novog Sada. 

Hrana se isključivo uzima od meštana sa Zlatara, a gosti to i traže. Svaki gost mogao je besplatno da savlada skijanje, a podučava ih njen sin koji je difovac. 

Obnovljena je i klanica što stočarima sa ovog kraja predstavlja veliku olakšicu. 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatar kapaciteti planine zlatar


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.