Александар Поповић у посети Златиборском округу

ppmedia.rs 06. март 2017. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo Професор доктор Александар Поповић

Професор доктор Александар Поповић, председнички кандидат Демократске странке Србије, сутра и прекосутра боравиће у Златиборском округу.

У уторак, 7. априла, свој програм Поповић ће изложити у разговору са грађанима Пријепоља, Прибоја и Нове Вароши, док ће у среду посетити Чајетину, Пожегу и Косјерић.

Током сутрашње посете Пријепољу Александар Поповић одржаће конферекцију за медије, обићи ће манастир Милешеву и разговараће са грађанима на пријепољским улицама.

Проф. др. Александар Поповић рођен је 1971. године у Београду. Средњу школу завршио је у Москви, а студије хемије у родном граду. Са 25 године магистрирао је на Флорида Стејт Универзитету у САД. У тридесет првој години докторирао је на Хемијском факултету Универзитета у Београду, где је запослен као професор. Објавио је преко 50 научних радова у угледним међународним научним часописима.

Вишеструки је југословенски атлетски рекордер и репрезентативац, члан екипа које су освајале Куп европских шампиона у атлетици. Предводио је Црвену звезду у освајању овог трофеја, а трчао је још за Динамо из Москве, Ексцелзиор из Белгије и Универзитет Флорида Стејт.

У владама Војислава Коштунице био је министар науке и животне средине и министар енергетике.

Ожењен је, отац двоје деце.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

aleksandar popović predsednički kandidat izbori


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.