Дружење Нововарошана у Београду

Zlatarinfo.rs 17. фебруар 2017. године Друштво Варошани Коментари

Milan Topalović Topalko - Druženje Novovarošana u Beogradu Прошлогодишњи провод уз песме Милана Топаловића- Топалка (Фото: Р. Прелић)

Нововарошани- они који су срећу потражили ван свог места, али и они који су остали на родном огњишту, и ове године ће се окупити на традиционалном дружењу у главном граду. Провод је заказан за 11.март у 19 часова, у хотелу "Таш".

Уз песму, игру, мезетлук и понеку чашицу ракије, и ове године земљаци ће се упознавати, срести пријатеље,  бистрити с њима неке своје завичајне приче, присећати се неких прошлих времена или присутним млађим нараштајима давати савете за будућност. Они успешнији, разматраће и како да помогну родном  месту. Биће приређен музички програм и томбола са наградама. Најављено је и присуство познатих Нововарошана из главног града, али и представника локалне самоуправе града под Златаром.

Цена резервације која обухвата вечеру и неограничено конзумирање домаћих пића, износи 1.600 динара.

За резервације и детаљније информације можете се обратити на бројеве: 063206345, 063102600, 0648496277.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

varošani beograd druženje


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.