Несрећа на путу Пријепoље - Бистрица

17. фебруар 2017. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Код скретања за Дреновску реку

У тешкој саобраћајној несрећи која се се догодила на магистралном путу од Пријепоља ка Бистрици, код скретања за Дреновску реку, погинула је једна особа а друга тешко повређена збринута у Медицинском центру у Ужицу.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пријепољу ухапсили су и, по налогу надлежног тужилаштва, одредили задржавање до 48 сати Џ. Д. (1992) из Александровца, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка дела против безбедности саобраћаја. 

Сумња се да је он јутрос око 7.15 часова, у месту Дренова, општина Пријепоље, управљајући камионом марке „мерцедес" прешао на супротну страну пута и сударио се са аутомобилом "пежо", којим је управљао четрдесетогодишњи мушкарац. 

Тридесетједногодишњи путник у "пежоу" погинуо је на лицу места, а возач је задобио тешке телесне повреде и збринут је у Медицинском центру у Ужицу.

Увиђај саобраћајне несреће извршили су заменик основног јавног тужиоца у Пријепољу и припадници саобраћајне полицијске испоставе у Пријепољу.

Полицијска управа Пријепоље

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

saobraćajna nesreća


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.