„Варошке“ на интернету

Д.Гагричић Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Поводом 50. броја листа, „Варошке новине“ су покренуле интернет издање на адреси  www.varoske.net

На овај корак су се,  након малог јубилеја , у Редакцији одлучили у жељи да информације о важним догађајима из нашег краја стигну што пре до читалаца –  наглашава се  у уводном слову.

Први број „Варошких новина“ изашао је из штампе 29. децембра 2014. године у Новој Вароши,  настављајући традицију „Златарских новости“, које су после 34 године излажења, 730 одштампаних бројева и неуспеле приватизације, угашене у новембру 2014. године.

„Варошке новине“ су задржале динамику излажења – пред читаоцима су сваког другог петка, а  имају прву и задњу страну у колору .Троје новинара су власници листа и, уз повремену подршку сарадника,  настоје да, упркос многим недаћама и притисцима са свих страна – остану својеврстан хроничар збивања на подручју нововарошке општине и на својим страницама доносе обиље информација из свих области  живота  и стижу до  најзабаченијих кутака општине. 

Oznake: varoske novine


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.