Turistička regija Zapadne Srbije bira svoj slogan

www.westserbia.org 24. јануар 2017. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo www.westserbia.org

U cilju boljeg pozicioniranja i unapređenja promotivnih aktivnosti, Turistička organizacija regije Zapadna Srbija raspisala je konkurs za izbor slogana turističke regije Zapadna Srbija, koja obuhvata područje 10 gradova i opština: Užice, Čajetina, Bajina Bašta, Ivanjica, Arilje, Požega, Kosjerić, Nova Varoš, Prijepolje i Sjenica.

Kako se navodi u saopštenju Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, slogan bi trebalo da ima regionalnu komponentu, bez favorizovanja ijedne od navedenih destinacija. Slogan, takođe, treba da bude napisan na srpskom jeziku, bez upotrebe reči "Zapadna Srbija" i "Srbija". Predlog ne sme da sadrži slike, crteže i slično. 

Na konkursu mogu da učestvuju svi građani Republike Srbije, kao i strani državljani. 

Predlozi se dostavljaju u pisanoj formi, lično ili poštom, na adresu: Turistička organizacija regije Zapadna Srbija, Dimitrija Tucovića 52, 31000 Užice; i to u zatvorenom kovertu sa naznakom: Konkurs za izbor slogana. Uz predlog obavezno dostaviti podatke o podnosiocu: ime i prezime, adresu stanovanja i telefon.

Dostavljanje predloga elektronskom poštom nije dozvoljeno.

Konkurs je otvoren do 16. februara 2017. godine do 12 časova. Svi predlozi koji budu dostavljeni nakon navedenog roka, neće biti uzeti u razmatranje. Sedmočlana komisija, imenovana od strane Upravnog odbora Turističke organizacije regije Zapadna Srbija, odabraće tri predložena rešenja koja će biti nagrađena.

  • Prva nagrada: Vikend za dve osobe u hotelu Palisad na Zlatiboru,
  • Druga nagrada: Vikend za dve osobe Specijalnoj bolnici Čigota na Zlatiboru,
  • Treća nagrada: Vikend za dve osobe u hotelu Panorama na Zlataru.

Autori slogana dužni su da sa Turističkom organizacijom regije Zapadna Srbija potpišu ugovor kojim se odriču autorskih i drugih prava na predloženi slogan čime ostvaruju pravo na nagrade. 

Proglašenje pobednike biće objavljeno za vreme Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, koji se održava od 23. do 26. februara 2017. godine.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zapadna srbija hotel panorama turisticki slogan slogan turisticka organizacija west serbia


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.