Нова Варош: Ко има добру пословну идеју добија 250.000

glaszapadnesrbije.rs 14. децембар 2016. године Економија Коментари

Zgrada opstine Nova Varos Зграда општине Нова Варош (foto: Dragoljub Gagricic)

Програм „Покрени се за посао“ који је покренут од стране Удружења грађана ЕНЕЦА из Ниша помаже људима који желе да покрену или унапреде сопствени бизнис.

Сви грађани са добром пословном идејом из целе Србије могу да постану корисници овог програма путем којег се додељује бесповратна средства до 250.000 динара за куповину неопходне опреме за покретање малих и породичних предузећа. Осим средстава за куповину опреме, будућим предузетницима су обезбеђене пословне и стручне обуке, као и стална саветодавна помоћ од стране економских стручњака.

За све ближе информације у вези конкурса можете се обратити Одељењу за привреду и локални економски развој, Општинска управа Нова Варош на телефон 033/61-140 или путем следећег линка: Конкурс - „Покрени се за посао“

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

nova varoš subvencije kler


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.