Постављање стубова за струју у најугроженијим селима (видео)

glaszapadnesrbije.rs Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Радосав Раде Васиљевић, председник општине Нова Варош (фото: Ана Вуковић)

Председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић, затражио је од Електродистрибуције да достави извештај Штабу за ванредне ситуације у каквом стању се налази нисконапонска мрежа на сеоском подручју.

Током зиме велики број нововарошких села има проблем са електричном енергијом. Како би се тај проблем донекле ублажио, пред почетак снежних падавина председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић, затражио је од Електродистрибуције да достави извештај Штабу за ванредне ситуације у каквом стању се налази нисконапонска мрежа на сеоском подручју.

"Добићемо 30 дрвених стубова, са 30 бетонских ногавица, који ће бити постављени у најкритичнија подручја. Реч је о селима Беле реке, Дебеље..." рекао је Васиљевић.

Oznake: rade vasiljevic


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.