Нова Варош: Завршена пешачко-бициклистичка стаза (фото)

zlatarinfo.rs 01. децембар 2016. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Пешачко-бициклистичка стаза "На корак до врха"

Завршни асфалтни радови на пешачко-бициклистичкој стази „На корак до врха“ од Милановца до Панораме су приведени крају. Овај пројекат Канцеларије за младе, са милион и по динара финансирала је локална самоуправа, односно општинска Дирекција за изградњу. Нова траса за оне који се одлуче да до најлепшег дела Златара оду на два точка или пешке широка је 2,6 метара и дугачка један километар, а има и прилазе за ски стазу и полигон.

Претходних дана радило се и на одавно хаварисаном путу према Акмачићима. Деоница од километар и по пута сређена је средствима Дринско- лимских хидроелектрана, а за ревитализацију наредних 108 метара новац је издвојила и локална самоуправа. За радове на овој рути пута широког 5,25 метара потрошено је 610 хиљада динара, а у наредној години планира се уређење још неколико километара овиг друма.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

panorama akmačići pešaci staza asfaltiranje


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.