Златаринфо добитник награде за информисање о локалним темама и промоцију туризма

zlatarinfo.rs 02. новембар 2016. године Друштво Коментари

Nagrada za informisanje i promociju turizma zlatarinfo portal Награду је у име Златаринфо портала преузела новинар нашег портала, Ана Вуковић (фото: zlatarinfo.rs)

Општинска Награда за информисање о локалним темама и промоцију туризма додељена је порталу „Златаринфо“ поводом дана општине Нова Варош.

Сајт постоји већ три године, али за једног трогодишњака, прилично је стабилан на својим ногама. Од како смо пропричали из интернет сфере за три године убележили смо преко 415 хиљада посета, преко 170 хиљада посетилаца и скоро милион отворених страница. 

Од рођења смо знали шта желимо да будемо „кад порастемо“. Посећеност показује да смо и успели у намери да постанемо једно од основних средстава информисања у нашем граду, место где наши суграђани, али и сви они који тренутно не живе у Новој Вароши или они који никада ту нису били али планирају да дођу, могу сазнати актуелне, правовремене и истините вести. 

Редакцију чине три члана - оснивач и покретач техничких иновација на нашем сајту је Чедо Живковић, а за извршни - занатски део, задужени су новинари Драгољуб Гагричић и Ана Вуковић.

Велику подршку нашем раду пружају и репортери Варошких новина - Жељко Дулановић и Розита Поповић, редакција портала Глас западне Србије и фоторепортер Танјуга Раде Прелић. Уступајући нам своје текстове и фотографије дају немерљив допринос развоју портала и разноликости његовог садржаја. Њихова имена не помињемо само из захвалности. Оно што је важније јесте чињеница да су сви медијски посленици у нашем граду удружени у напору да тачна информација што пре стигне до вас, наших читалаца. Најзанимљивије је да све што радимо и ми и наши сарадници радимо волонтерски. Једина корист коју имамо јесте лична сатисфакција да смо урадили нешто корисно и добро за наше суграђане. 

Драги Нововарошани хвала на указаном поверењу. Читајте нас и даље. Желимо вам пуно добрих вести.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

ana vuković dragoljub gagričić varoske novine zlatarinfo rade prelić željko dulanović rozita popović glas zapadne srbije čedo živković


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.