Двери: СНС штити корупцију у својим редовима (видео)

dveri.rs 07. октобар 2016. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo

На конференцији за новинаре у Народној скупштини, предедник покрета Двери Бошко Обрадовић говорио је и о аферама које последњих недеља потресају Нову Варош.

"Доказ да је борба против корупције Српске напредне странке велика лаж и превара је да је председник златиборског окружног одбора СНС Димитрије Пауновић још увек на слободи" – рекао је Обрадовић.

"Бивши председник општине Нова Варош и актуелни начелник Златиборског округа Димитрије Пауновић из СНС стоји иза низа корупционашких афера које су затворене у фиокама полиције, тужилаштва и судова због заштите коју му највероватније пружа високи функционер СНС и донедавни министар правде Никола Селаковић" - наводи Обрадовић.

"Позивамо полицију и тужилаштво да преузму доказе о корупцији бивше власти у општини Нова Варош. Ово је прича о улагању општинских пара у опремање државне имовине која се потом приватизује, а да иза свих тих приватизација стоје Пауновићеве фирме или фирме ортака. Реч је о ненаменском трошењу народних пара и преливању у приватне џепове. Ово је слика страначке пљачке државе која се одвија у целој Србији" – закључио је Обрадовић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

dimitrije paunović sns dveri boško obradović


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.