Змије у Новој Вароши: Ухватио три поскока у дворишту куће

blic.rs (Z. Dulanovic) 07. октобар 2016. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Хајрудин Ибровић је претходних дана ухватио три поскока у дворишту своје куће (фото: Жељко Дулановић)

Хајрудин Ибровић је претходних дана ухватио три поскока у дворишту своје куће. Ибровић каже да страхује за децу која се играју у дворишту, а плаши га и да би отровнице могле да залутају и у кућу.

-Легу се у рушевини старе комшијске куће и кроз ограду пролазе у моје двориште. Два одрасла поскока ухватио сам на тротоару, где их је измамило јесење сунце, а пре неколико дана и змијче које се тек излегло.

Запуштено комшијско двориште претворено је у змијарник, па је  питање дана када ће отровнице почети да гмижу и главном градском улицом -  каже за "Блиц" Хајрудин Ибровић, полицајац у пензији.

Са змијчетом ухваћеним у пластичну боцу, Ибровић је јуче покуцао на врата надлежних у општинској управи.

-Дали су одмах налог комуналцима да очисте плац и уклоне рушевине и надам се да ће проблем бити решен пре него што змија некога нападне. Власника парцеле који не живи у Новој Вароши не дотичу наше муке, па сам био приморан да од општине тражим помоћ – објашњава Ибровић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zmije poskok


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.