Пријепоље: За нову власт фотеља са петостепеним наслоном и радни сто у облику сендвича

glaszapadnesrbije.rs 18. август 2016. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Илустрација (фото: glaszapadnesrbije.rs)

Само месец дана од преузимања власти СНС и коалиције окупљене око ње (НС, СПС, ПС, ЈС), БДЗ, ДПС и СДА у неразвијеној општини Пријепоље, помало неукусно али истинито догодила се и прва јавна набавка којом је нова власт наручила и нове фотеље али и радни сто са посебним карактерстикама.

Наиме, у опису стоји да радни сто мора имати облик сендвича, док фотеља мора бити црна, кожна са петостепеним „мењачем“ положаја како у наслону тако и висински. Претпоставља се да је намештај намењен ново-старом напредњачком председника Драгољубу Зиндовићу чији се кабинет у последњих седам дана ужурбано реновира.

У опису набавке тражи се следеће:

Конференцијски сто 275x100x75 цм израђен у комбинацији фарбаног медијапана, пуног дрвета и универа. Плоча стола је заобљена на краћим странама израђена у облику сендвича од две плоче фарбаног медијапана дебљине 19 мм бојено полиуретанском бојом - сиво са уметком од медијапана дебљине д-6 мм који је бојен на чеоним странама у црној боји. Подконструкција стола је од пуног дрвета бојено покривном бојом а остали део стола од универа беле боје кантовано АБС траком д-2 мм.

Када је фотеља у питању мораће да буде оваква:

  • Природна кожа у црној боји 
  • Полеђина наслона од еко-коже 
  • Руконаслони пресвучени кожом
  • Осцилирајући механизам 
  • Регулисање висине
  • 5-степено регулисање наслона седишта
  • Метална хромирана основа

Последња реконструкција кабинета обављена је у фебруару прошле године, када је промењен комплетан намештај а простор доведен у веома пристојно стање, па се са разлогом поставља питање да ли се ради о бахаћењу и непотребном расипању новца нових пријепољских власти.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

prijepolje


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.