Правошевци коначно добили пут (видео)

glaszapadnesrbije.rs 16. јул 2016. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Војислав Љујић - село Правошево (фото: glaszapadnesrbije.rs)

Пријепољско село Правошево деценијама је било одсечено од света, а до своје матичне општине стизали су пролазећи кроз атар две суседне општине, Нову Варош и Прибој преко Бистрице.

Глас западне Србије вишедеценијски проблем мештана тог краја није прећутао и упркос сукобу са тадашњим властима пласирао га у јавност.

Локална властје изгледа ипак схватила проблем, одвојила средства и у беспуће Златара половином марта упутила тешке машине које су до пре 15 дана пробијале пут ка Пријепољу. ,,Морам да кажем да се осећам као да сам се поново родио. Добили смо пет метара широк пут са ролнама и пропустима. До села из центра Пријепоља сада стижем аутом за 15 минута. Ово је велика ствар. Веома сам захвалан предходним властима које су све то покренуле. Ишао сам лично да се захвалим Хоџићу, нашао сам га у његовом предузећу. Чичић је долазио више пута и много помогао, долазио је и Лазаревић. Знам да нису више на власти али наш народ каже ,,криво стани право реци“. Ја поштујем сваку власт, ево и ова нова ваљда ће помоћи мало, све је спремно за асвалт, насуто, уваљано, нека помогну наше село бићемо и њима захвални“ каже Војислав Љујић који је био покретач акције за своје село.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.