У Пријепољу отворена канцеларија испоставе ХО Стара Рашка (видео)

Forum Info 30. јун 2016. године Друштво Хуманитарне акције Коментари

Humanitarna organizacija Stara Raška (16 godina postojanja) (foto: Rade Prelić)

Већ 11 година ХО Стара Рашка шири своју хуманитарну мисију и у општини Пријепоље. Како би Фондација своју делатност приближила што већем броју грађана и грађанки и свој рад учинила ефикаснијим, у Пријепољу је отворена канцеларија испоставе, у Полимској улици број 14.

„Волонтери Организације ће два пута недељно, уторком и четвртком од 9 до 15 сати, бити на располагању грађанима и грађанкама наше општине како би у непосредном контакту евидентирали њихове материјалне проблеме“, каже Родољуб Шљукић, члан Извршног одбора ХО Стара Рашка у Пријепољу. Наводи и да обим донација једном граду зависи и од бројности чланства и позива грађане и грађанке да се учлане у ову Хуманитарну организацију, а старе чланове и чланице да уплате чланарину.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

prijepolje stara raska humanitarna organizacija „stara raška“


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.