Промоција Златара на Београдском манифесту

TSC Zlatar 14. јун 2016. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo

Туристичко - спортски центар „Златар“ је последњег викенда у мају представио своју туристичку понуду посетиоцима Београдског манифеста на Калемегдану у Београду.

У периоду од 10 до 24 часа, београђанима и посетиоцима Калемегдана, представиле су се најбоље манифестације и туристичке дестинације из Србије и региона. У зони Адути Србије представило се преко 20 општина из Србије које су, поред представљања туристичких атракција и занимљивости, имали и културно-уметнички програм.

Заједно са осталим дестинацијама туристичке регије Западна Србија, ТСЦ „Златар“ је промовисао своје туристичке вредности. Поред очекиване заинтересованости туриста за одмор на планини Златар, највеће интересовање посетиоци су исказали за организовано крстарење језером кроз Специјални резерват приоде Увац, боравак на златарским језерима, хотелски и приватни смештај на Златару, могућности за боравак у селима Нове Вароши, културно наслеђе као и додатне садржаје који им могу употпунити боравак на овој планини.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

tsc zlatar beogradski manifest


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.