Крпљење ударних рупа почиње 15. априла

zlatarinfo.rs (D. Gagričić) 01. април 2016. године Друштво Коментари

Река Бистрица поткопала магистралу између моста и ресторана „Вихор“ Река Бистрица поткопала магистралу између моста и ресторана „Вихор“ (Фото Д. Гагричић)

„Путеви“ уклањају трагове зиме и бујица - поправке на 300 километара државних друмова у три општине.

Последњег дана марта престала је с радом зимска служба одржавања и путари у општинама Пријепоље, Нова Варош и Прибој започели су поправке на 300 километара државних путева, од којих је 128 километара путева првог реда.

Приоритет у радовима имаће жила куцавица нашег краја – 88 километара државног пута првог реда, од Борове Главе на Златибору до Барског Моста, код Гостуна, на границе са Црном Гором.

Радници пријепољског погона ужичких „Путева“ имаће пуне руке посла да уклоне трагове зиме и бујица и омогуће безбедно одвијање саобраћаја у овом делу Рашке области.

Пуне руке посла за путаре – деоница у селу Бистрици Пуне руке посла за путаре – деоница у селу Бистрици

- Чистиће се системи за одводњавање (риголе, канали, пропусти) и косине, санирати оштећења и поправљати ограде.Доста је осулина у Лимској долини, има одрона на деоници од Нове Вароши до Кокиног Брода, а река Бистрица је на два места поткопала пут – истиче Сабахудин Козица, руководилац погона „Путева“ у Пријепољу.

Возаче и путнике посебно занима кад ће почети крпљење ударних рупа на саобраћајницама. У „Путевима“ кажу да је планирано да асфалтна база почне с радом половином априла, па ће прве закрпе на друмове стићи 15. априла.

У овој грађевинској сезони путари ће изводити радове на неколико мањих деоница у три општине, а имаће и градилиште у Бијелом Пољу.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.